Please Wait...

Despre Noi

"Life is too short to wear boring clothes"

L’Atelier de Mode

O echipă pasionată, creativă și entuziastă 

_ L’Atelier de Mode înseamnă viziunea personală a designer-ului Gina Gramus, asupra feminității.  Având un moto “Life is too short to wear boring clothes”, designer-ul semnează propriile colecții speciale dar și ținute custom made. Colecțiie originale L’atelier de mode, pot fi vizionate, probate și achiziționate de la showroom-ul nostru din Craiova, sau pot fi comandate pe palatformele online pertenere.

_Știm că fiecare femeie este unică și își dorește să poarte ținute unice care să i se potrivească perfect. Designer-ul Gina Gramus vă poate oferi idei și sfaturi de stil în funcție de silueta, gusturile și personalitatea dumneavoastră.

_ Pentru a completa un outfit original, la Atelier de Mode găsiți întotdeauna accesorii unice.

_ Persoanele dornice să cunoască tainele creației vestimentare sunt invitate să participe la workshop-urile organizate periodic.

Pachetul conține cursuri de bază pentru începători (cum se iau măsurile, cum realizăm tiparul, croirea țesăturilor, cusut la mașină, îmbinarea pieselor pentru obținerea produsului).
Workshopul nu are ca scop obținerea unei diplome ci îmbogățirea cunoștințelor de stil, de design vestimentar și croitorie. Cursurile se țin individual, în atelierul nostru.

Servicii

Brandul L’Atelier de Mode by Gina Gramus
Brandul L’Atelier de Mode by Gina Gramus

Colecțiie originale L’atelier de mode, semnate de designerul Gina Gramus, pot fi vizionate, probate și achiziționate de la showroom-ul nostru din Craiova, sau pot fi comandate pe palatformele online pertenere.

Ținute custom made
Ținute custom made

Persoanelor care nu au găsit încă rochia care li se potrivește perfect, L’Atelier de Mode le oferă soluția! Designer-ul Gina Gramus vă poate oferi idei și sfaturi de stil în funcție de silueta, gusturile și personalitatea dumneavoastră.

Workshop design vestimentar
Workshop design vestimentar

Sub îndrumarea directă a designer-ului Gina Gramus, oferim cursuri de design vestimentar tuturor celor care sunt pasionați de modă, celor care sunt în căutarea unui hobby sau celor care pur și simplu vor să învețe tainele croitoriei. Pachetul conține cursuri de bază pentru începători (cum se iau măsurile, cum realizăm tiparul, croirea țesăturilor, cusut la mașină, îmbinarea pieselor pentru obținerea produsului).
Workshopul nu are ca scop obținerea unei diplome ci îmbogățirea cunoștințelor de stil, de design vestimentar și croitorie.
Cursurile se țin individual, în atelierul nostru la orele pe care vi le permite programul din timpul săptămânii.


216
Rochii create

60
Alte creatii

160
Clienti multumiti